Fuskpäls jacka

Nu kan det vara läge att investera i en något rymligare höst/vinter jacka mycket med tanke på den stora trenden med oversized stickade tröjor som är svåra att ha jacka över. Är så glad för och helnöjd med min nya fuskpäls. Så användbar till allt och tidlös i färgen. Något som brukar falla mig i smak är just ljusa jackor och helst denna allra mörkaste årstid. Det gäller att hjälpa till att ljusa upp tillvaron;)


Stövlar

Blev så glad, har länge letat efter ett par bruna stövlar. Senast på Emporia hittade jag dessa overknee med den rätta bruna färgen. Overknee funkar bäst med tighta byxor eller klänning/kjol så nu kanske även jag kan börja använda kjol.

Overknee stöveln kan vara svår att bära när det kommer till obalanser i kroppens proportioner. Där benen är kortare än överkroppen. Meeen inga problem utan möjligheter, hur kan man tänka då? Här gäller det att skapa en visuell bild att ben och överkropp är i så bra balans som möjlig. Det du kan tänka på är att ha enhetlig färg på stövlar och byxor, byxor med högre midja där toppen är nerstoppad. Någon detalj som tex. scarf eller mössa som drar blickar uppåt och en något kortare modell på jackan.

Kram kram Tina G