Hej hej!

Igår morse när jag körde till jobbet på skolan fick jag/Style by Tina G en mycket intressant förfrågan på messinger. En förfrågan som helt plötsligt leder företaget i ny och oväntad riktning. En av delägarna till en nyetablerad restaurang i min stad som behövde hjälp med sortera i tankarna vad gäller färgsättningen i lokalen. Så kul att hon tänkte på mig och så kul att se att det går att vinkla sin kunskap till andra perspektiv med annan miljö och material. Ingen tvekan jag tog mig loss, och i ca två timmar resonerade vi fram vilka färger det skulle vara, hur de olika färgerna skulle bindas ihop och var de olika färgerna skulle placeras. Denna delägaren berättade om deras tankar som vi sedan utgick ifrån och skapade en röd tråd som går genom hela lokalen. Varma sköna färger blir det och kanske “lite” mässing/guld färg.

Med hjälp av mina draperingstyger hittade vi de varma basfärgerna och accent- färger som passar ihop och får rätt känsla. I färgaffären kunde de scanna färgkoden så rätt nyanser kunde blandas.

Om cirka en månad är det dax att slå upp portarna till denna orientalisk v.s skandinaviska restaurangen.Härligt med företagsamma människor som vågar satsa. Måste så klart ge mig dit när alla tapeter och färger är på plats.

Ägarna har inte gått ut med annonsering än så ni får inte berätta detta för någon;)

Byggkaos, så här ser det ut just nu. Ska tänka på att lägga ut bilder när det är klart.

Önskar Anna och gänget på denna restaurang all lycka till.

Kram kram Tina G