Hej!

Jag måste börja med att säga hur roligt jag tycker det är att fler och fler hittar hit till min blogg. Tänkte också passa på att fråga om det är något annat inom stil ni är intresserade av att läsa om? Hojta bara till i så fall.

Idag presenterar jag den tredje och näst sista färgkaraktären. Om du är ny här eller inte läst om de två första karaktärerna så hittar du dem dem här och här på bloggen. Dagens färgkaraktär har värdeorden ljus, dämpad, kall. Personligheten hos personer som har denna färgkaraktär kan upplevas ha ljus men sval energi och utstrålning. Detta är pastellfärgernas drottning/kung och dess basfärger är bland annat mörk blå, grå och beige i dämpade kalla toner.

Nedan kommer tips och förslag på outfit i ljus, dämpad, kall i rätta färger kombinerat med rätta basfärgerna. Som jag har skrivit i tidigare inlägg tittar jag bara på färgkaraktären i dessa outfit och tar inte hänsyn till stilkaraktärerna just här. Som vanligt är det bara att klicka på de blåa länkarna för att komma direkt till plaggen och accessoarerna.

Cardigan, Byxor, Blus, Skor, Väska, Bälte, Halsband

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Jumpsuit, Jeansjacka, Sneakers, Scarf, SkorBlazer

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Skjortklänning, Jeans, Bomberjacka, Scarf, Pumps, Boots, Bälte

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Hoppas du känner känner igen dig i någon karaktär vid det här laget. Tycker du det är svårt men är intresserad vilka nyanser och färger du ser mest fördelaktig ut i så kan du höra av dig till mig på min hemsida under kontakter för att boka tid.

På måndagen kommer inlägget att handla om den sista karaktären djup, dämpad, varm. Men tills dess önskar jag dig en skön helg.

Kram kram Tina G