Hej hej!

Idag tittar vi på nästa färgkaraktär nämligen Ljus, klar, varm. Här hittar vi de personerna som har just de värdeorden både i sina grundfärger och en hel del i sin personlighet. Personligheten är oftast pigg, glad och varm. I norden finns det många med denna färgkaraktär men som i alla karaktärer finns det ett brett spektra med mörk och ljushets-grad i sina personliga färger hos människorna även i denna karaktär. Det är din hud, hår och ögonfärg som avgör vad du är i färganalysen.

Jag som befinner mig i Spanien ganska ofta kan se en hel del människor här också med denna färgkaraktär, så alla fyra färgkaraktärer finns i alla länder och kulturer mer eller mindre. Det är väldigt roligt och intressant både för mig som P.S men också för de som får en färganalys ställd och se hur fint det är med rätt färger. Det blir väldigt tydligt när man draperar vilka färger eller snarare nyanser som är mest fördelaktiga hos var och en. Basfärgerna i ljus, klar, varm är bland annat varm marinblå, beige och brun.

Nedan har jag satt ihop förslag på färgkombinationer i färgkaraktären Ljus, klar, varm. Outfits som jag satt ihop är helt oberoende av stilpreferenser.

Blus, Kavaj, Jeans, Pumps, Väska, accessoarer

 

BlusAccessoar, VäskaMockakjol, Skor, Kimono

 

Kavaj, Skjorta, Jeans, Stövlett, Klocka, Halsband, Väska

Tryck på de blåa länkarna för att komma direkt till kläderna och accessoarerna. På fredag beskriver jag om näst sista färgkaraktären Ljus, dämpad, kall. 

Önskar dig en trevlig vecka!

Kram Tina G.