God kväll!

Lovar att det inte blir något långt inlägg idag. Är så trött i både huvud och ben. Imorse ringde kl.07 vi hade planerat in en dag uppe i bergen i Granada för att besöka det 1200 år gamla palatset i Alhambra. Mer om det imorgon. Nu bara måste jag visa en helt underbar och färgglad strandrestaurang vi hamnade på igår kväll. Efter att vi faktiskt varit på visning av ny lägenhet här på kusten.

Vi har en superhärlig lägenhet med allt man kan behöva men vi känner att en lite större inte hade varit fel. En liten sneak peak får ni från den första lägenheten vi kollade igår (det blir inte den). Den var jättefin och ligger i ett bra område men den är lite för liten. Den ar en supermysig gemensam innegård.

Utsikten var det inget fel på heller..

La Cubana

Nu till den coola strandrestaurangen La Cubana som ligger i slutet av Torreblanca-stranden mot Carvajal. Det är lite karibiska vibbar med reaggietoner i högtalarna. Här sitter man med fötterna i sanden kanske i en skinnsoffa eller lite primitivt på en plaststol så benen på stolen sjunker ner, underbart! Alltid fullt med folk i detta område både på stranden och vid baren/restaurangen. Vi kom dit kl.17 och lämnade kl.22

Trappan upp till toaletten

Väl uppe har de en liten butik med kläder och accessoarer, så charmigt!

Min yngste son ville så gärna överraska mig med en fin present, det blev denna fina ringen.

Barnen behöver inte ha tråkigt medan man väntar på maten.

Goda efterrätter

Goda drinkar

Stället packar ihop och så gör vi

Okej lite långt blev det;) Men vänta bara till nästa inlägg, har så mycket bilder att sortera i efter dagens mäktiga upplevelse.

Tills då ha det så fint.

Kram kram Tina G