Hej hej Fredag och alla läsare!

Färgfesten fortsätter på bloggen, yeey!

I måndags satte temat färgfamilj igång här på bloggen. Då var det inspiration med den röda färgen idag fortsätter jag med den gula familjen. Jag har gjort ett tillägg i det förra inlägget med bilder på personer i den färgkaraktär som passar fint i den kalla röda och rosa färgen som kläderna var i. Gå in och kolla HÄR på förra inlägget om färgfamilj röd.

Idag kommer inspiration med den gula färgen. Passande nu när det är mycket gult i naturen som blommar som tex ginst, gullregn och raps, men det är även en färg som vi kan se mycket ute i butiken nu på olika plagg. Gult finns i alla nyanser från varm till kall och från ljus till mörk. Gul är känslans färg därför om du omger dig med den kan det göra att du känner dig bättre till mods och stimulerar din energi. För tänk bara på hur den varma gula solen påverkar vårt humör och sinne.

En del har svårt för den gula färgen och skulle inte kunna tänka sig att köpa kläder i gult. Jag brukar rekommendera kunder som inte vill synas i gult att köpa t.ex underkläder eller andra plagg i den färgen som inte syns utåt. Färg är energi och påverkar vårt välmående oavsett om färgen syns eller inte.

Nedan med skinnjacka i ljusgulbeige nyans fungerar som basfärg till jumpsuit i gul. Den metall som passar bäst till varma klara färger är guld, här i armband, väska och skor.

sandalettjumpsuitväskascarfskinnjackaarmband

Dessa tre personer är exempel på vilka som är den färgkaraktär som klär bra i de varma gula färgerna på bilden.

Gillar du gula färgen? Testa olika nyanser av gul i butiken för att hitta den rätta till just din hudton, varm eller kall?

Jag utför färgrådgivning på kunder, här är länken https://stylebytinag.se/mina-tjanster/ för mer information om hur det går till. Välkommen att höra av dig:)

Nej nu har jag ett yogapass på gång innan dagens kund anländer.

Kram kram och trevlig helg till er alla // Tina G