Blå, Brun & Röd

Hejsan alla denna söndag! Härom dagen hade jag föreläsning om hur vi kan tänka angående vår klädsel i vår karriär. Jag pratade både ur stil och färg perspektiv under kvällen. Har man inte tillgång till power point eller liknande där bilder visar och ger en visuell bild blir att att vara kreativ i sitt framförande. För att min publik skulle förstå och få en tydlig bild och känsla demonstrerade jag på mig själv med hjälp av kavajer och scarfar i tre olika färger.

Jag har kört liknande kavajvariant på en annan föreläsning och det har visat sig bli Aha-upplevelse för många, det skapar reaktioner och engagemang.

Jag fick en känsla av att många fick sig en tankeställare angående hur stil och färg faktiskt signalerar och skapar en viss energi. Jag hoppas det inspirerade kvinnorna där att våga testa sig fram med hjälp av de olika färgerna och använda dessa mer medvetet i sin karriär och livet rent allmän.

Kram kram Tina G.

Blå kavaj// Brun kavaj// Röd kavaj