Färganalys kund

Hej hej alla fina! Idag bjuder jag och min kund på bilder från i fredags när jag utförde en färganalys på henne. Först måste jag bara säga att efter så många år av att jobba med kunder tycker jag fortfarande att det är fantastiskt härligt och roligt att möta alla olika människor, det berikar mitt liv.

Denna fina tjej blev nog något förvånad (men väldigt glad) när det gick upp för henne vilka färger som är allra bäst passande till hennes personliga färgdrag. Som jag förstod fanns det inte mycket av dessa färger i hennes befintliga garderob. Det visade sig att hon är den för oss svenskar ovanliga färgkaraktären Djup, Klar, Kall.

Hon har som snövit nästan svart hår, blek hy och klar ögonfärg  som tyvärr inte riktigt kommer fram på bild. Hon kan bära upp riktigt skarpa färger och mycket kontraster. Det kommer att innebära en stor förändring för henne som det är nu har hon mest dova, dämpade varma färger.

Även om det blir stor förändring så var hon ändå så nöjd och glad när vi var klara.

Så här i efterhand skulle jag även tagit foto när hon hade de mindre passande färgerna så ni kunde se skillnad men det får jag tänka på till en annan gång.

Kram kram Tina G