Hej hej!

Idag tänkte jag visa lite bilder från veckan och ett jobb jag varit iväg på. Oftast kommer mina klienter till min studio på hemmaplan men jag kan ju även packa ihop mina saker och verktyg och köra hem till klienterna. I tisdags fick jag åter igen möjlighet att komma ner till allra finaste Österlen till Borrby gårdshotell (föreläste där i maj månad om stil och färg) här är länken till det inlägget Föreläsning i härliga Österlen. Andrea som driver gårdshotellet hörde av sig efter jag varit där och bokade in ett möte för stil och färgrådgivning. Förmodligen kör vi shopping till hösten då det kommit in mer i butikerna.

Här är Andrea framför gårdshotellet.

Innegården.

Andrea är den Naturliga stilkaraktären. Vad jag hörde vid stilintervjun var att hon ville förädla sin naturliga stil till den mer feminina och kvinnliga känslan. Hur ska man då tänka i denna stilkaraktär? Här kan vi jobba med tex. de “finare/elegantare” naturliga materialen som silke, siden och cachmere och enkla men kvinnliga detaljer på plaggen.

Även färger gör att vi kan plocka fram det mer kvinnliga uttrycket i vår outfit. I Andreas färgkaraktär ljus, dämpad, kall ligger det många olika rosa och blåa nyanser. På båda bilderna nedan längst till höger ligger två av de bäst passande basfärgerna till Andreas hud och ögon. En kall dämpad mörkare blå och en kall mörk brun. Basfärger bör man alltid komplettera sin outfit med.

Bara kolla vilken fräck inredningsdetalj som fanns i huset, en spiraltrappa som jag inte kunde låta bli att smyg ta ett foto på.

Själv (bild nedan) väljer jag alltid neutrala färger (basfärger) när jag ska utföra färganalys annars är det lätt att ögonen störs av olika nyanser och färger.

Trevlig helg till er alla

Kram kram Tina