Naturlig stil & varma färger

Hej hej! Vaknade kl.8 och kände mig hur trött som helst idag. Sen kom jag på att det blivit sommartid under natten. Är det fler än jag som blir så påverkad för en enda timmes förändring? Ja ja jag kom igång och efter frukost yoga och dusch hade svärmor bokat tid för färg och stil konsultation.

Hade såklart mina tankar om vilken färg och stilkaraktär hon är och det blev ju bekräftat. Hon är själv kunnig i färg och form både genom intresse men också har hon jobbat i kläd och hantverksbutik i många år.

Jag kände att jag vill ge henne lite nya banor att tänka i och klä sig utifrån. Det är väldigt lätt att vi fastnar i gamla vanor och mönster och får svårt att tänka om och nytt.

Vi konstaterade att hon ska ha med minst tre helst fyra färger eller nyanser i sig outfit som tex i mönster, accenter eller accessoarer med för få färger och utan mönster blir det för stora konstraster till henne. Hon är djup, dämpad & varm i sin färgkaraktär.

Som vi nog båda trodde så visade det sig att hon är i den Naturliga grundstilen med en “gnutta” i den Dramatiska, kul kombination. Det som förvånade henne var att hon har raka kroppssnitt vilket hon inte kunde tro och behöver tänka på att balansera upp sin benlängd pga att de var något kortare i förhållande till överkroppen.

Så nu blir det nytänkande mod i att använda andra färger och kombinationer men även våga visa benlängd och ta fram midjan lite mer.

Trevlig söndag till er

Kram kram Tina G

Ser ni någon skillnad på stylingen nedan? Med enkla knep förlänger vi benen genom att stoppa ner toppen, placera högt blickfång med färgglad scarf. Vi nöp in toppen i ryggen för att få fram lite mer midja. Vad tycker ni?