Event & blogginlägg

Hejsan fina läsare! Startade dagen med ett förberedande möte inför ett kommande event där jag och några till ska utföra styling av hår & make up. Gillar att vara välplanerad och ha bra koll på allt inför mina jobb. Tackar jag ja till ett uppdrag går jag all in, hög arbetsmoral tror jag det kallas;)

Ska även ha en personlig styling nu på lördag med färg, stil, makeup och extra koll av glasögonbågar, så grejerna kan inte packas ner än.

Hade ju en liten tävling här på bloggen för ett tag sedan. Två vinnare är korade, Grattis Ulrika och Katrin! I tävlings momentet bad jag om förslag från tävlande utifrån frågor vad ni vill läsa om mer här på bloggen. Det var verkligen varierande tankar om allt från frisyrer till stilar till hudkrämer m.m.

Nu har jag kopierat in era förslag i ett dokument och kommer framöver att skapa inlägg i dessa teman. Hoppas jag kan få till bra och inspirerande inlägg som ni alla kan ha glädje av. En del ämne blir en utmaning att göra medans andra ramlar ut med lätthet.

Här är en del av inläggs förslagen:

Sminktips är alltid kul

Vilka kroppsformer som passar i vad

Hur man med en basgarderob kan variera olika stilar från vardags till fest

Mer om olika frisyrer till olika åldrar, färger och ansiktsformer

Finns det åldersgräns på kläder?

 

Roliga ämnen att fördjupa sig i, ska bli roligt att ta tag i:)

Kram kram Tina G