Lägenhets visningar

Allt har en ende så även vår härliga minisemester på solkusten. Ni som varit inne och läst här på bloggen vet att vi hade lite planer och ärende i Spanien denna gången. Gå gärna tillbaka till de tidigare inläggen och läs om vad vi mer gjort.

Sista dagen vi var nere var meningen att vi skulle på lägenhetsvisningar. Enligt mäklaren är det väldigt svårt att skaka fram objekt, så fort något kommer ut på marknaden säljs det direkt. Jag kan förstå det, för vem vill inte ha mer sol och värme i sitt liv?

Vi blev hämtade av mäklaren nere vid strandpromenaden efter vi ätit lunch. Ni får en sneakpeak från de två lägenheter vi var inne i och kollade. Båda boendena var tänkbara för oss men då får vi förhålla oss till att det saknas vissa av våra önskemål, Nu går i alla fall våra tankar varma om vad hur vi ska göra. Angenäma bekymmer:)

Vi avslutade vår resa med en god middag nere på en restaurang i Los Boliches på strandpromenaden. Kvällen till ära tändes julbelysningen med en enorm julpalm och lampbeströdda träd. Feliz navidad!

Kram kram Tina G