Shopping & mässa

En av anledningarna till att vi åkte på denna resan var att vi ville besöka en företagsmässa i Marbella. Både min man Tobbe och jag har företag som är flyttbara och så flexibla att vi kan jobba nästan vart vi befinner oss. Så vi ville ta chansen att träffa andra svenska företagare som lyckats etablera sig i Spanien.

Mässan började inte förrän kl. 17 så vi hade en fritt att göra vad vi ville under nästan hela dagen. Vår ena son som är med önskade sig nya byxor och en ny hoodie. Så vi åkte iväg till ett shopping ställe mer ett outlet nära Malaga. Där finns en hel del märkesbutiker och många andra kedjor. Det blev en Nike hoodie och ett par fräcka slitna svarta jeans till sonen jag själv hittade en små rutig kostym. Blev så sugen på att köpa ett par fräcka röda lackboots och nya träningskläder men tyvärr får jag inte plats i väskan med det.

Innan vi gav oss iväg till Marbella satt vi på terrassen och läste, jobbade och tog det lugnt i solen.

Mässan var på casinohotellet i Marbella, så tjusiga lokaler. Där träffade vi intressanta företag och bytte lite visitkort med annars minglade vi mest runt och kollade företagen och pratade med en och annan där. Det var givande och väl värt ett besök. Dessutom bjuds det på massor av godsaker hos alla utställare till och med kokt korv;)

Varm kram Tina G