Alla helgons aftonEn dag, en påminnelse om att minnas och aldrig glömma, alla helgons afton. Det var så fint nere vid minneslunden igår kväll, alla ljus som var tända lyste upp helt fantastiskt när vi kom dit. Först gick vi till vår pappas lilla plats och tände ett ljus och småpratade lite om honom. Måste säga att den plats är så vackert fixad inte alls så betungande som en del gravplatser kan vara. Planteringar, träd, vattendrag och olika nivåer öppet och lättsamt. Sedan gick vi vidare till Farmors plats som ligger lite länge bort, det ligger lite mer lummigt. När vi kom dit var det som ett altare fyllt med ljus och blommor,

breathtaking.

Fortfarande kan jag känna min pappas rejäla kramar och fortfarande kan jag höra farmors ljusa stämma när jag hälsade på “hoho är det någon som kommer till mig”. Saknar båda här i livet<3

Har ni också tänt ljus för någon ni saknar och minns i helgen?

Kram kram Tina G