Äntligen lite klippning och toning

Hej alla fina! Igår var en dag fylld av görande. Vi har kalas idag för vårt yngsta barn och min dag startade med ett yoga pass som jag brukar när jag har tid. Sedan var det städa, handla, baka, och förbereda allt inför idag.

Sen ett tag tillbaka har jag upptäckt att min utväxt har skenat iväg och var allt annat än vacker, OMG så många vita strå jag har fått! vad hände? Dessutom tycker jag att mitt hår blivit för långt och ganska slitet så klippning och toning fick hinnas med mellan städ och annat. Det blev att jag kapade ca 4 cm på längden och klippte upp håret en hel del sen blanda jag till en toning till den “grå” utväxten.

Jag väljer intensiv-toning istället för riktig färg på grund av att jag vill ha en transparent färg som inte ger en knivskarp utväxt och som en aning släpper igenom originalfärgen. Vill man ha ett heltäckande resultat ska man välja färg.

För tillfället sätter jag bara i toningen i utväxten för jag är nöjd med hur färgen ser ut förövrigt på längderna och så. En enkel natur 7a som på mitt hår blir väldigt varm och det gillar jag. Och jag gillar den nya kortare längden på håret det känns så friskt nu, härlig känsla.

Jag är verkligen nöjd med att jag hann med lite egen hårvård så även jag kan känna mig fin till kalaset, annars är det ganska vanligt att frisören inte hinner fixa till sitt eget hår på grund av att man fixat alla andra.

Nej nu ska jag fixa resten innan gästerna kommer. Önskar er en härlig lördag.

Kram kram Tina G