Jag är svag för accessoarer och detaljer att lägga till i min outfit. Det kan vara något smycke eller någon detalj på kläder, skor, inredning eller annat vad gäller stil. Det är på detaljerna som stilkaraktärerna avgörs.

Den klassiska stilen känns ingen genom det tidlösa, så här kan det vara detaljer som ett känt märke som syns på väskan, pärlor i sina smycken eller klassiska

Dramatisk/kreativ stil kan frossa i färg, mönster eller annorlunda material

Den naturliga stilens detaljer är att ha så lite detaljer som möjligt och helst naturmaterial på sina kläder och skor

Blommönster, antika detaljer, vintage kan vara detaljer den romantiska stilen fastnar för

Pojkflickan eller den tuffa/moderna stilen kan ha en arsenal av fräcka bälten, jeans med detaljer på, coola smycken som sticker ut lite lagom osv.

Till saken, härom dagen kikade jag inom Ur & Penn och hittade två par nya roliga örhänge som jag inte kunde avstå att köpa. När det är så billigt går det att ha lite att välja mellan hemma. Samma outfit kan helt ändra utseende bara av att byta accessoarerna.

På Kicks fann jag äntligen ett läppstift i en röd färg jag letat efter, dessutom sitter det riktigt bra på. Jag är storförbrukare av lipgloss och läppstift så det är bra om de sitter lite längre. Kanske är sist på bollen med att upptäcka detta märke på läppstift, NYX heter det och färgnumret är LSS569

Skön måndagkväll till er// Kram kram Tina G