Välja rätt outfit

Hejsan fina du! Hoppas ni har en alldeles underbar helg med ledighet och sol. Jag har jobbat min sista dag idag för denna veckan. Jag har jobbat med personlig styling på ett par och det har varit så spännande att göra det tillsammans på dem. Vilka insikter det blir för alla inblandade. 7 timmar spenderade vi ihop och det var inte en tyst stund. Det här med att få reda på och se sambandet med ens personliga färger och stil väcker många frågor men också många aha stunder. Detta leder till härliga diskussioner såklart.

Det är så roligt att få vara med i andra människor personliga utveckling och kunna få vara en inspiration. Att peppa och uppmuntra till att våga vara sig själv fullt ut men framför allt att lyssna till sin inre röst i sina val.

Min inre röst var inte så tydlig (he he he) imorse när jag skulle välja outfit inför detta jobbuppdrag. Ska ju helst ha neutrala färger när jag utför färgrådgivning. I vanliga fall brukar jag välja de ljusa basfärgerna som varm vit, beige och/eller brun men idag kände jag inte alls för det. Så det blev en färgsättning med mina starkaste konstraser till slut som också är inom ramen för neutrala men med ett mer skarpare intryck. Det gick hur bra som helst det med;)

Btw har jag fått många fina bilder från dagen av detta fina par som eventuellt blir blogg imorgon.

Kram kram Tina G