God kväll mina vänner!

Nu har jag hamnat vid datorn en stund och tänkte fortsätta min hyllnings akt, he he. Såg att Kappahl hade 20% rabatt på alla byxor just nu. De har en återkommande modell i byxa som jag inte kan låta bli att ha mist ett par i garderoben.

Modellen är för oss med rundad nedre kroppshalva med mycket strech OCH med lite häng i grenen (me like). Nu får jag tala lite allvar med Kappahl för de tar bara fram den i kalla färger. Just nu finns den i svart, marin och grå bra basfärger. Det blev ett par marinblå för mig. Men SNÄLLA Kappahl gör den i varma basfärger också…

Ett fräckt treradigt pärlhalsband hade de också.

Bh:n

Är det någon mer än jag som är trött på att bh:n där det ska tryckas upp och ihop? Har länge tänkt att jag skulle hitta en modell på bh som inte har bågar och vaddering. Idag hittade jag en Kappahl som jag tänkte ge en chans. Den är i alla fall väldig fin tycker jag.

Kund

Lediga dagen har varit allt annat än ledig, Yoga, telefonmöte, massor av olika ärenden som inte hunnits med tidigare, lite städning, skjutsning av barn och faktiskt en klipp och färg kund. På bild nedan..

Före bild

Och efter bild. Kapade av en del på längden dels för att det behövdes men också för att det passar på kunden med en rakare linje nertill. Färgen blev mer kall som stämmer bättre med hennes personliga drag.

Måste bara visa de fina blommorna jag fick av mannen idag (bröllopsdag;)

Sov gott…