Suits
Nu längtar jag efter och hoppas att en fortsättning av tv- serien Suits snart ska komma. Har ni sett den? Annars, gör det! Speciellt om du uppskattar vackra människor i exklusivt designade kläder. Alltså vilken enastående business garderob skådisarna får äran att bära. En dröm att få ens testa denna typ av kläder någon gång.


Affärsgarderob

Ingen tvekan om att en snygg och anpassad business- garderob får både karriären och självförtroende att blomstra och stärkas.

Bygg upp din egen affärsgarderob med följande råd

En bra bas är det första att investera i. Cirka 5 stycken kostymer/dräkter i dina basfärger med god kvalitet och fint skräddade. Till det ca tio toppar/skjortor så klarar du dig långt.


Accessoarer 
som portfölj/datorväska, handskar, bälte och skor i affärsmässig stil, snitt och god kvalitet.

Hitta ditt signum! Det kan till exempel vara smycken i speciell design, en frisyr eller hårstyling som du håller dig till. Kanske någon färg tex. rött som du adderar din outfit på olika sätt, eller glasögon bågar som sticker ut eller byts ut ofta. Något som kommer att känneteckna ditt personliga varumärke.

Som kvinna välskräddade klänningar med klassiskt snitt

Som man minst en grå eller mörkblå kvalitets kostym i ull material (ju mörkare desto mer formell) med varierande slipsar till.

Sist men inte minst ytterplaggen. Ullkappa/rock, snygg halsduk eller scarf. Glöm inte att investera i ett snyggt kvalitets paraply.

Lycka till med din karriär!

Kram kram Tina G

Kavaj mörkblåKavaj mörkgråKavaj grårutig


Blazer blårandigBlazer svartBlazer rödUllrock
halsdukbältedatorväskahandskarsolglasögonKappa
halsdukhandskarsolglasögonväska