Hola!

Måste säga att det känns lite annorlunda att sitta med Sierra Nevada bergen och skidliftarna framför mig och skapa ett inlägg om bröllop. Idag var solen framme och vi hade en helt underbar dag i på skidorna. Imorgon har vi vår sista skiddag sedan beger vi oss ner till solkusten igen för (förhoppningsvis) några dagar med sol och kanske bad.

 

Idag går bröllopet i det tuffa temat. Kvinnan med tuff grundstil gillar tuffare och moderna snitt och detaljer på sina kläder därför valde jag en halterneck klänning med strassdetaljer vid midjan. Till klänningen passar skorna med strassrem diagonalt över foten. Cool mohawk inspirerad frisyr och en stilren bukett utan “krusiduller”. En fräck industrilokal eller modern vit och ljus lokal med enkel och fräsch dukning.Sist men inte minst sportig cabriolet. Tryck på länkarna nedan för att komma direkt till kläder och detaljerna på bilden.

 

KlänningSkorÖrhängeHalsband

 

Till mannen passar det bra med detaljer som accent färg och ficknäsduk. Enkel och modernt snitt på kostymen.

 

 

Nu var det slut med bröllopstema för denna gången, hoppas ni har fått lite inspiration och tips. Gå gärna tillbaka och kolla de andra bröllopsinläggen som ligger här på bloggen.

Mina tjänster hittar HÄR

Jag önskar er alla en härlig helg. Vi ses här på måndag igen.

Kram kram Tina G