Hej!

Ny vecka igen! Var uppe i Västergötland i helgen och gjorde en stilrådgivning, där fick jag även se lite snö. Nu ser det ut som det kommer snö även här i södra delen av Sverige. Det känns kanske inte som om bröllopstema här på bloggen tillhör denna årstiden så mycket, men faktum är att de som ska gifta sig till eller i sommar är i full gång att planera. Det ska bokas fotograf, vigseltid i kyrkan, festlokal, frisör eller stylist, kock/meny, bil/fordon och ev. hotellövernattning. Det ska även väljas blommor, klänning, tärnors och eller brudnäbbars klänningar, musik i kyrkan osv. Listan kan göras ännu längre så då krävs det att brudparet är ute i god tid.

Idag är det dax att titta på den naturliga grundstilen. HÄR hittar du mer om hur den naturliga stilen och dennes personliga stildrag så du kan kännas igen det lite bättre.

En fin, enkel och bekväm klänning där midjedekoren går att ta väck, vilket jag tror en kvinna med den naturliga grundstilen föredrar. Har valt ett par bekväma skor med låg klack, det kan även passa bra att vara barfota i denna stilen. Enkelt stylat hår med tex blommor i. Häst och vagn passar perfekt precis som en härlig bröllopsfest utomhus med naturen som inslag.

KlänningSkorSmyckenHalsband

 

Till mannen passar det med ljusare kostym (går även bra i linnematerial) med blomma i knapphålet som matchar blivande fruns blommor.

 

Förra veckan skrev jag om och gav förslag till den klassiska grundstilen kolla gärna det HÄR där jag berättar om vilken vit färg på klänningen du ska välja.

Fortsatt trevlig vecka// Kram kram Tina G