Hej hej!

Fredag igen, var tar veckorna vägen? Det bästa med att det går snabbt nu är att den ljusa tiden närmar sig. Var ute och kläd-spanade häromdagen och blev så glad av alla härliga färger på kläderna och att det ser ut att finnas något för alla stilar denna vår, perfekt. Nu till dagens tema..

Tänkte köra en period med att titta på bröllop i de olika stilarna. Nu har ni fem inlägg om det att se fram emot. Idag har jag jobbat ihop bröllopsinspo i den klassiska stilen. Jag har presenterat den klassiska stilens generella drag i tidigare inlägg (HÄR) och samma drag följer även när det gäller bröllopssituationen för den klassiska kvinnan. Ledord som minimalistiskt, stilrent, tidlöst och perfektion stämmer bra in här.

KlänningSlöjaSmyckenPumps,

Stilrent och enkelt utseende på denna klänning, slät kjoldel och ytterst lite dekor vid midja och byst. Accessoarer som tiara och smycken med pärlor känns tidlöst och en klassisk pumps till. Röda rosor i buketten och samma tema och färg på dekoration och dukning även den stilrent utformad.

Jag vill säga några ord om den vita färgen på klänningen. Vit färg finns i många nyanser allt från blåvit och i alla steg fram till gulvit. Alla har sin nyans av vit i sin färgkaraktär. Tänk på att spegla din grundton i din hud, är den kall (blå) i undertonen eller är den varm (gul) i undertonen? Det finns två olika kalla vita färger och två varma vita färger. Om du är djup och kall i dina färger då gäller samma blåvita färg som i klänningen ovan är du däremot ljus och kall en mer soft kall ton på den vita färgen. Är du djup och varm välj då en djupare gulvit färg är du ljus och varm gäller färgen ivory vit med lite gul underton.

Ett förslag till hur den blivande makens kan matcha sin klädsel till bruden.

Så roligt att få jobba med detta tema. Ett bröllop är ju det största och mest påkostade fest som anordnas i ens liv då gäller det att allt känns tryggt, bra och i ens egna stil och smak. Att hitta den röda tråden i allt från frisyr, makeup, kläder, lokal, bil, fotograf och dukning och dekoration. Som sagt det är många bitar som ska falla på plats.

Höll på att skriva att jag nu tänker hålla helg men det är det faktiskt inte riktigt ännu, ser fram emot en stilkonsultation imorgon med ny kund. Önskar er alla en härlig fredag.

Kram kram Tina G.