Har efter viss övervägning nu bestämt mig för att flytta min blogg från denna privata plattform (wordpress) till bloggportalen NOUW. I princip blir det ingen skillnad för er förutom att ni kommer att går på min blogg via NOUWs sida eller går ni in som ni brukar och blir då vidare länkad till rätt sida.

För er som är prenumeranter kommer ni att behöver gå in där och starta om er prenumeration OCH självklart vill jag att fler går in och loggar in sig som prenumerant. Mer info kommer om när bloggbytet sker.

Det ska bli spännande att blogga på annat ställe och vara en del av ett större sammanhang och se vad det kan leda till. Som person är jag alltid driven att göra saker och ting bättre och bättre därför hoppas jag ni sett att jag gjort förändringar (förbättringar) av strukturen på inläggen. Allt för att det ska bli så trevlig stund som möjligt för dig som följer och läser. Utseendet kan komma att se lite annorlunda ut på nya bloggsidan men inga stora förändringar.

Jag tänkte passa på att fråga er om ni har önskemål om vad jag mer ska skriva om på bloggen. Jag vet att ni är en hel del som följer mig och läser bloggen, ni vet väl att jag hade blivit glad för ett större flöde i kommentarsfältet här på bloggen. De flesta kommenterar på Fb när jag länkar bloggen där. Så kom gärna med förslag via kommentarsfältet på innehåll ni vill läsa om här.

Här har ni bild på kappan från Kappahl jag skrev igår att jag provat. Och med detta önskar jag er alla en härlig Fredag!

Kram kram Tina G