Nytt arbetssätt på Style by Tina G

Hejsan! Här kommer jag med ett inlägg som jag under lång tid funderat på hur jag ska formulera. Nu har jag landat i hur jag för tillfället ska lösa detta.

Som ni säker redan märkt har det blivit glesare mellan inläggen här och bloggen har fått stå åt sidan från min uppmärksamhet.

Jag har under åren med bloggen blivit mer än jag kunnat föreställa mig intresserad av att skapa texter, bilder och innehåll som också förhoppningsvis gett er läsare inspiration och nya tankar om styling, outfits och tips. För att få till ett givande och innehållsrikt inlägg kan jag lägga mer än en hel arbetsdag eller fler. Tyvärr och som ni säkert kan förstår är det inte hållbart att lägga den tiden utan ekonomisk uppbackning. Hur mycket jag än vill ge av mina kunskaper och även hålla på med text och bild har jag kommit fram till att ta en paus från bloggen.

Vad jag däremot ej tar paus från är det fysiska styling arbetet. Nu strukturerar jag upp mina arbetsförhållanden och kommer att separera mina tjänster.

Från och med i slutet av september utför jag på deltid min frisörverksamma del på nya C4 köpcenter i Kristianstad på en “Vacker” salong välkommen att höra av dig dit när du vill bli fin i håret.

Min personliga styling/ personal shopping verksamhet behåller jag och jobbar vidare med inom mitt företag Style by Tina G. Där är du fortsatt välkommen att boka in dig för Personal shopping, garderobsrensning och planering av “ny garderob, färg/stilanalys eller någon annan tjänst som passar in under begreppet styling. Dessa tjänsterna utför jag lika gärna hemma hos om det passar dig bättre. Mitt arbetsfält sträcker sig över hela södra Sverige.

Kolla in på min hemsida https://stylebytinag.se för mer information om vad jag kan hjälpa dig med och för kontaktuppgifter.

För att ni inte ska glömma bort mig;) finner ni mig digitalt på Instagramstylebytinag” och min företagssida på facebookStyle by Tina G“. Gå gärna in och gilla mig där.

Även om jag inte ska sluta blogga vill jag passa på att rikta ett stort TACK till alla er som troget följt mig och min blogg. Hoppas ni vill följa mig på mina andra digitala forum framöver<3

Kram kram och på återseende, Tina G