Blandade uppdrag

Hej alla fina! Dagarna svänger och variera sig. Gick upp lite tidigare idag och förberedde detta inlägg för det är fullt ös på salongen idag. Många av mina personal shopping kunder kommer gärna och fixar sitt hår hos mig eftersom jag vet vilka färger och vilken form på håret som passar till deras drag. På sista tiden har det varit mer personal shopping kunder och därmed rasslar det till med nya hårkunder.

Igår hade jag en heldag framför datorn. Allt från att skriva blogginlägg, redigera nyinspelade youtube filmer till att planera in material till kommande föreläsningar som jag är inbjuden att hålla.

Det ska bli kul att komma ut igen och prata om det ämne jag brinner för allra mest, personlig styling. Första uppdraget är inför ett gäng kvinnor i ishallens sällskapsrum där både jag och min syster ska köra inspiration. Efter vi är klara är det hockeymatchen i rinken. Det blir ett något kortare föredrag än jag brukar hålla.

Mitt andra uppdrag är på en juristbyrå där jag är inbjuden att prata dels om trender men också hur man kan tänka kring framgångsrik klädsel utifrån sin karriär.

Jag har en svensk kvinnlig powerkarriärista som inspiration till den föreläsningen (bilder nedan). Kläderna signalerar kan verkligen hjälpa en att lyckas nå ut med det rätta budskapet, kläderna och ens outfit har sitt egna språk.

Berättar mer sen hur det har gått på dessa uppdrag.

Är du nyfiken på min nya youtube film då har du länken här Håruppsättnings teknik m hårnät I denna film lär jag ut hur man enkelt gör håruppsättning/styling med hårnät. Annars kör jag blandat innehåll på youtube som flätskola, hårstylings skola, stilpresentationer osv. På lördag släpper jag tredje stilkaraktärs presentationen, missa inte det!

Bilderna är frontbilder till mina youtube filmer med de tre stilar jag pratar och berättar om på youtube.

Kan du Gissa stilarna?

Kram kram Tina G