Hej hej!

Måndag igen och sista veckan i skolan för eleverna, barnen och mig. Kan inte riktigt fatta vart den senaste en och halv månaden har tagit vägen. Mitt vikariat i skolan är snart över för denna gång, kommer sakna elever och kollegor. Ska tillbaka i höst till skolan och jobba på en liten tjänst så det blir bra.

Som jag skrev förra måndagen så åkte jag och en vännina till mitt boende i södra Spanien. Vi hade det helt underbart, klimatet där är sk. subtropiskt så det är inte för torr eller för fuktig luft det känns som något mitt emellan, love it! Varma soliga dagar och ljumna ljuvliga kvällar.

Allt är lite billigare där än i Sverige så vi passade på att äta god mat, shoppa kläder, skönhetsvård och makeup.

Det finns många skönhetssalonger som är väldigt fina och fräscha. Här bokas det tid för vaxning.

I

Investerade i pads som ska läggas under ögonen (spännande att testa), ansikts och ögonkräm och ett måste är dessa favorit mascarorna. Nästan så jag funderar på att importera och sälja denna mascara, den är så bra.

Jag hamna alltid i skoparadiset när jag är i Spanien, väninnan var på jakt efter skor därför gick vi i en hel del skoaffärer. Kolla dessa snyggingar. Perfekt för er män med stilkaraktär Dandy. Här kan du läsa mer om denna stilkaraktär Dramatisk x 3

Jag hittade denna topp och kjol på Mango, helt i mina färger och jag älskar dom.

Köpte även dessa vida mönstrade byxor och topp på Mango.

Lite strandliv.

Sista kvällen åt vi en fantastiskt god Paella på vår strandrestaurang El Capricho.

Ha en trevlig vecka, syns på fredag här igen.

Kram kram Tina G