Rött & Rosa

Inlägget innehåller affiliateslänkar

Hej hej! Är det någon har hakat på kombon rött och rosa eller tänker göra det med trenden som fortsätter att hänga i från i höstas? Tänk detta har varit ett totalt “big no no” så länge jag kan minnas. Det närmaste som varit är väl på 70-talet när rosa och vinrött var en trend.

Varför är vi då så rädda för denna kombination. Som jag tänker är rosa en färg som till största del är kall medan den röda placeras generellt i den varma kategori. Ögat kan lätt uppfatta att varmt och kallt ihop skär sig. Misströsta inte, rött och rosa finns båda i varmt och kallt. Testa dig fram med nyanserna i butiken och är det svårt för dig att se be om hjälp av personalen ibland är det lättare med fler ögon att bedöma.

Mitt tips till dig, är du varm i din hudton välj varmt röd och rosa. Såklart om du är kall i hudtonen välj kalla nyanser.

Gillar du tanken men tycker det blir för mycket i klädväg kan du leka med kombon i din inredning med tex kuddar, handdukar eller blommor. Eller kanske du vågar vara den härligaste färgklicken på gymmet med just rött och rosa.

Lycka till med färgerna och ha en fortsatt härlig fredag

Kram kram Tina G

 

Mobilskal// Byxa// Blus// Skor// Blus// Jacka// Skinnkjol// Pumps

 

 

 

Inomhus skor// Sport BH// Keps// Collagetröja// Tights// Socka// Vattenflaska