Vilket är din bästa start på morgonen?

Min bästa start är när jag får rulla ut yoga mattan och göra ett pass. Det ger så mycket energi och balans för hela min dag. För ca 3 år sedan hittade jag Yoga with Adriene på youtube och blev helt fast i yogan. Jag längtar alla dagar efter att få rulla ut mattan och min yoga. Så klart blir det inte att jag kör varje dag men målet är minst 4 gånger i veckan och det blir det. Nu när jag hållit på med det så kontinuerligt under dessa år har jag märkt att allt i mitt liv både fysiskt och psykiskt har blivit mycket mer balanserat. Definitivt har kroppen blivit starkare, “rakare” och uthålligare. Rent mentalt är jag inte lika “svajig” i mitt humör, har myyycket mer tålamod, är tryggare i mina beslut, litar på min egen känsla och följer den och mitt mod är stärkt så jag vågar utmana mig i skrämmande situationer.

Innan jag hittade yogan provade jag olika träningsformer utan att i något av det riktigt hitta “hem”. Det har varit fotboll, dans, styrketräning, boxning, PW osv. men inget av det har någonsin känts så rätt som yogan gör.

Jag vet att många inte tror sig ha disciplin nog att utföra sin träning hemma. För mig är det det bästa. Jag vill inte ha en massa tider inbokade i kalendern som ska passa och blir mer stressad av det än att faktiskt ta tag i det och göra det hemma. Jag ser många fördelar med att träna hemma.

På yoga with adriene kanalen finns en uppsjö av pass att välja mellan allt från nybörjarpass till viktnedgångspass, något för alla.

Vad det kommer till träningskläder så spelar det inte så stor roll vad man sätter på sig vid hemmaträningen men jag kan uppleva att träningen blir lite lättare och roligare om man har något som ser bra ut och passar rent praktiskt för träningsformen. I yogan går det inte att ha för glansiga byxor då det inte går att utföra momenten och inte för klumpiga och tjocka kläder heller då man faktiskt blir varm under passet. På min önskar lista ligger dessa fina kläder som du ser på bilden.

Namaste Tina GPUMA Topp HÄR
PUMA Sweater HÄRPUMA Bh HÄRPUMA Byxor HÄR