“Stor ” rumpa

Inlägget innehåller affiliateslänkar

Hej hej! Hoppas ni har det skönt i sommar värmen. Ni tänker kanske inte så mycket på hur kläderna sitter just nu när det knappt går att ha några kläder på sig;) Men jag har ju lovat att ni ska få lite mer stil råd här i en följetång och det tänker jag hålla. Idag lyfter jag problemen till ytterligare ett känsligt område på kroppen nämligen höfter/rumpa.

Vi är så bra på att lägga tid och energi på att försöka ta bort det vi inte gillar. Men som med allt annat i livet handlar det mer om att ta fram och fokusera på det som är bra för en mer positiv tillvaro.

Tänk om det är så att du inte har en stor rumpa eller breda höfter utan du har kanske har smal midja i förhållande till höfterna. Jag rekommenderar dig att titta i ett helare perspektiv tex. är axelbredd och höfterna i balans? Titta på hur hela kroppen ser ut istället för att bara titta på en del.

Ju mer fokus du lägger på att dölja din rumpa/höfter desto mer bredd kommer förmodligen att hamna där. Nedan använder jag två exempel med en dölja klädsel och en ta fram klädsel för att det ska bli mer tydligt för dig att se skillnaden. De bilderna har jag haft i tidigare inlägg när jag statuerat hur man kan trolla fram kortare och längre ben.

Mitt största råd till alla som dagligen gör försök att dölja någon som helst kroppsdel är:  GLÖM allt det som du ser som fel på din kropp och lägg fokus på att ta fram det som du tycker om på din kropp!

Här kommer i alla fall tre konkreta råd för att trolla bort breda höfter.

  1. Välj byxor med följsamt material som följer kroppen gärna med högre midja. Undvik tydliga sömmar, stora fickor eller annan applikation vid höftpartiet. Välj en tvätt som är hel i färgen alltså undvik stentvätt eller sliten tvätt de ljusare partierna i dessa tvättar drar till sig blickar och har en förstorande effekt.
  2. Balansera axlar, höfter och anklarna genom tex. bootcut modell på byxor. Är axlarna smalare än höfter behöver du även skapa en breddande effekt där.
  3. Välj något mörkare färg på nederdelen. Men det behöver inte vara svart för att förminska! En mörkare färg i förhållande till en ljusare (på din topp tex.) får en förminskande effekt.

Detta var bara några i en hel rad av tips och råd som finns för att jobba fram en fin kroppsform. Hoppas något här ändå var till nytta, kul om du tar dig tid och lägger en kommentar nedan om du tycker du blev hjälpt:)

Kram kram Tina G

Byxa blå// Topp röd// Cardigan blå// Skor