Hej hej måndag!

Igår satt jag och gick igenom och rensade bland foton som tagits de senaste åren. Jag hittade många härliga minnen framförallt fastnade jag i när mina barn var små (så gulliga) och något annat som jag tänkte dela med mig av här idag. Foto från brudstylingar och balstylingar. För er som ska gifta er eller gå på bal börjar det väl bli aktuellt att välja stil, färg och form på kläder och frisyr. Alla detaljer blir så mycket lättare att välja om du vet vilken stil du vill ha eller har och sedan följa upp det i både kläder, frisyr och kanske även temat på själva festen som en röd tråd. Exempelvis känns det kanske inte så bra att ha en strikt klassisk frisyr till ett romantiskt tema i kläder och på festen osv. Du ska känna dig “hemma” i dina val fast i en mer “kryddad” version.

Här kommer lite blandat med bilder som jag hittade igår. Tyvärr är bildkvaliteten inte så bra, de är tagna med mobilkamran och inne på salongen.

Blandade bal och bröllopsbilder.

  

 

  

 

  

En av alla vackra brudar jag har stylat genom åren. I mer klassisk elegant stil.

Om inget annat dyker upp så blir det nog att jag sätter ihop tips på bröllopstyling i sin helhet i nästa inlägg på fredag.

Önskar er alla en fortsatt trevlig vecka.

Kram kram Tina G.