Styling och mingel

Hej alla fina! Efter en lugn start på morgonen följt av ett kortare arbetspass har jag tid att sätta mig och skriva lite. Känner mig rättså mör efter gårdagens uppdrag i Malmö. Vi satte igång att jobba kl.15 och styrde kosan hem kl.22 (1.5 tim enkel väg) Men jag vill ju visa er lite bakom kulissen bilder från eventet.

Blev en hel del foto men kanske inte de flashigaste, hann liksom inte med att ta de perfekta fotona eftersom vi var mycket i behandlings rummen och stylade. Däremot var det en professionell fotograf på plats hela dagen som fotade hela tiden både tävlande men också mingel och allt som hände där under dagen dessa bilder kommer jag kanske att få använda och då lägger jag självklart in dom i ett annat inlägg. Så ni får se de fina tjejerna med bättre tagna foto.

Som sagt slängdes vi in i arbetet direkt när vi kom och alla som var där hade möjlighet att komma och få hår och smink fixat. Företaget som anordnade Mr/ Miss Universe Sweden eventet heter LuxuryTreatments och de hade verkligen fixat till ett fin fint event. Där var röda mattan och podium installerat det bjuds på rosa skumpa, smörgåstårta, snacks, tårta och härlig stämning. Ja det gick ingen nöd på oss.

Jag och Madde som var med mig beslagtog ett av behandlingsrummen och dubbelkörde styling på de som ville. Madde fixade makeupen samtidigt fixade jag håret och så höll vi på i ett högt tempo till att börja med men sen lugnade det ner sig och övergick till mer sporadisk styling. Fick ta hand om så många trevliga människor som alla var nöjda med fixet.

Två av mina tredje års elever var där och stylade i ett annat behandlingsrum och när det väl lugnat sig för dom tyckte jag att den ena av tjejerna skulle dressa om och ställa upp i tävlingen. Hon är verkligen en tjej som kan passa in i såna sammanhang både med sin insida och utsida. Lång, blond och naturligt vacker.

Gissa två gånger!! Hon blev en av tre finalister som kom vidare till slutfinal i Sthlm i September, så himla himla kul för henne (är nöjd med att jag pushade henne att ställa upp). Dessutom vann hon “miss Luxurytreatments” att vara deras representant och ansikte utåt. Hon var i lite chock när hon skulle ta sig hem, från att komma dit som arbetade stylist till att åka hem som vinnare av tävlingen, riktigt roligt.

Nej nu ska jag bara chilla med min familj för imorgon börjar ett nytt “äventyr” i mitt liv, men det kanske jag skriver om i en annan gång.

Kram kram Tina G

Bildbombs varning;)