Vaknar upp till ett vinter landskap och inser att varken barnen eller bilen fått fått vintersulor. Men men, det blir att ta sig iväg och fixa skor och jacka till barnen och som tur är har vi pratat med bilverkstaden så de håller på att fixa fram nya däck, hoppas det blir denna veckan. Jag ska nämligen köra uppåt landet nästa vecka för personlig shopping med två nya kunder då behöver jag verkligen vinterdäck…

Den här söta lilla gatan går jag på när jag ska till och från gymmet, så fin nu när snön klär upp gator och hus.

img_3737 img_3739

Åter till barnen och deras fötter, är det något jag lärt mig under alla år så är det att satsa på kvalitets skor till barnen. Oftast använder de bara det sista paret skor som inhandlats vilket innebär mycket slitage därför betalar det något dyrare priset tillbaka sig. Och vis av erfarenhet köper jag aldrig skor som barnen klagar över redan i skoaffären, det är bara att prova alla skor som finns tills de godkänner dem. Frågade min 12 åring om han ville ha liknande vinterskor som förra året men han sa helst inte, upps! Han ville ha ett par med mer stil på än de lite mer sportiga han haft tidigare tror han börjar bli stor;)

Det blev ett par fodrade kängor från märket Rieker till det äldsta barnet

img_3742

Ett par fodrade kängor i märket Ecco till mellan barnet

img_3741

Ett par fodrade gortex kängor från märket Viking

56690-00

Alla dessa kängor har dragkedja i sida vilket är så praktiskt för barn att ta på och av. Med impregnering på så kommer alla dessa skor hålla och vara i bra skick genom hela vintersäsongen. Nu åker deras sneakers in i garderoben så får vi se om de passar fortfarande när våren kommer.

Ha en trevlig kväll

kram kram Tina G