Bruna kängor

Inlägget innehåller affiliateslänkar

Lever du som du lär? Jag kan nog säga att det gör jag till fullo I mitt yrkesliv. I stort som smått. Eftersom jag har yrken som fokuserar mest på ytan på människorna bör ju även jag vara genomtänkt från topp till tå. När jag klär och stylar mig själv inför ett jobb tänker jag noga igenom att mitt yttre förmedlar trovärdighet. Det räcker inte med den gamla dängan “hel & ren” här inte. Utan det är det lilla extra som gäller. Som tex, rätt färg som kan hjälpa mig att nå kunden lättare dessutom ska det vara rätt nyans på färgen, inför en lång dags shopping med kund fotriktiga skor meeen med rätt utseende eller rätt snitt och form på alla kläder, hår, make up osv.

Handen på hjärtat, om du visste vilka färger eller former som var allra mest fördelaktiga till dig hade du då valt något annat? Vill vi inte alltid vara den bästa version av oss själva?

Något som stämmer väldigt bra in är “när det är rätt känns det lätt” detta gäller i alla sammanhang i livet från insida till utsida.

Egentligen handlar det om att vara en god förebild så oavsett vilken situation det gäller som förälder, kollega, lärare, fru osv vll vi nog ändå göra så gott vi kan och då är det nog bra att leva som man lär.

Från dessa lite mer djupa tankar till vad som fick mig att skriva ner dessa rader var något som trivialt som att jag hittade ett par fräcka kängor i brunt idag på min lunchrunda. Jag har redan hur mycket skor i brunt som helst tänkte titta på svarta men såklart var det de bruna som lockade. Det passar ju bäst till alla mina kläder och jag vill ju vara min bästa version.

Hittade liknande kängor med länkar till längs ner

Högt och lågt i detta inlägg:)

Kram kram Tina G


Brun känga (vänster)
// Brun känga (mitten)// Brun känga (höger)