Hej alla stilfulla!

Har den senaste tiden släppt kraven att komma ut med blogginlägg varje dag. Jag har följt mitt hjärta och fokuserat på andra saker och därför inte haft samma inspiration till mina inlägg.

För mig känns det viktigt att utgå ifrån den rätta känslan när jag skapar, hur ska annars ni kunna känna in det jag vill förmedla vidare? Den här bloggen är ju till för er som läser att kunna få hjälp och stöd i ert personliga stil, färg och form-tänk. Så att ni kan ta inspiration i er klädsel när det tryter hos er själva. Så ni som har varit och gjort styling hos mig kan fortsätta att lära er hur ni kan tänka om er personliga garderob.

För min del har bloggandet givit och blivit rena rama fortbildningen i att lära mig mer och mer och mer om hur det funkar mellan mötet i människan och hennes egen personliga stil och vad den gör för henne. Bloggen har också fått upp mina ögon för ytterligare ett sätt att jobba med färg och form genom fotografering, redigering, tema och passande texter och med tiden kommit att gilla det skarpt.

Med detta vill jag säga att även om det blir kanske blir mer glapp i bloggandet kommer jag inte att sluta, jag kommer bara släppa in hjärtat lite mer och skriva när jag har något att skriva och när det känns rätt. Vem vet det kanske kommer att kännas rätt varje dag, just idag var en sån dag:)

Vad som mer känns rätt är att gå ut och njuta i fulla drag av en blomstrande vår som håller på att spricka ut helt och fullt. Vilka helt fantastiska färger att få omge sig med, gå ut och dra in alla färger i ditt energisystem fyll dig när du har chansen, det hjälper för färg är precis som vi människor ENERGI…

Kram kram Tina G