FRIYAY

Tbt forsätter, som ni kanske förstår sitter jag och sorterar och går igenom bland alla foto. Så mycket roligt att minnas tillbaka till.

Hittade bilder från en härlig dag ihop med mina stylist elever. Det hade jobbat med mål som hållbar utveckling, återvinning och några andra mål. Med de målen är lätt att tänka sopsortering osv kring men är man kreativ så är man jag gav förslag på att skapa en modevisning som de flesta elever nappade på. En modevisning där varje elev fick samla återvinnings material där de fick planera sin process, fixa modell, träna styling på hår & makeup och slutligen skapa sin egen klädkreation. De fick ett antal veckor på sig att skapa och planera för att sedan avluta projektet med en modevisning.

Det var verkligen både högt och lågt med materialval allt från melittapåsar till vinylskivor. En del klippte ut fina mönster i tidnings eller bok sidor och sydde kostymer. Och några jobbade i soppåsar, plastkassar och chockladpapper. CD skivor, presentpapper och bubbelplast var också representerade m.m.

Det blev ett mycket lyckat projekt!

Saknar mina fina elever från den klassen, det kändes i hjärtat när de tog studenten.

Ni får ha överseende med den dåliga bildkvaliteten, stressade foto innan utgång som är tagna med kass iphonekamera. Tror ändå det går att se vilket material all outfit är skapade i.

Ha nu en fin Fredag alla bloggisar.

Kram kram Tina G