Spanien igen

Hejsan alla fina! Efter mycket långa arbetspass mer eller mindre helgen och måndagen fick jag till hela familjens packning. Därför känns det extra skönt med en tripp till vårt boende i Spanien för lite avkoppling. O1,30 natten till idag klev vi upp för att åka till Kastrup. Kl. 6 lyfte planet och vi  var framme runt 9.30.

Vi faktiskt bara ställde av alla våra väskor i huset, bytte om och gick ner till stranden. Vi tog en avstickare inom och kollade hotellet (grannhuset) och deras ute-område såg jättehärligt ut. Denna gången gick vi bara rakt ner till stranden från vårt där det är det ganska lugnt längre till vänster är det mer backpackers-stil och till höger mer aktivitet och liv, alltså bara att välja utifrån vad man vill göra för dagen. Som ni kan se var det vissa som badade mer än andra;)

När vi väl kom hem satte stora städgänget igång alla hjälpte till både ute och inne. Vi köpte nya sängar sist vi var nere som nu ska skurvas ihop och installeras. Så först kaos innan det blev harmoni och ordning.

Jag får visa er mer bilder när sängarna är på plats kanske imorgon.

Framöver är tanken att vi ska renovera upp huset lite men än så länge gör vi det bästa med det som finns. Ikväll går vi till någon strandrestaurang och kikar på VM.

Btw här är riktigt högsommar med bitande värme och jag bara älskar det:)

Kram kram Tina G