Recension

Hej hej! Nu har jag använt mina hudvårds produkter i över en månad och känner nu att jag verkligen kan ge en recension av dom.

Det gäller Mary Kays produkt serie Time wise.

Time wise 3-in-1 Cleanser (rengöring): Håller vad den lovar och lite till. Den han mini peelingkulor i sig som gör att ansiktet känns extra rent efter man sköljt av det. Den är riktigt dryg, en kund till mig sa att hennes hade varat i ett år. Det bästa av allt är att huden känns mjuk och återfuktad efteråt och inte alls så där sträv och torr som det kan kännas med många andra märken och produkter.

Time wise day solution (vitaminer): En dag-produkt som appliceras innan ansiktskrämen. Solskydd faktor 30. Känns fräsch, föryngrande och som ett extra skydd mot yttre påverkan

Time wise night solution (vitaminer): Samma användning som produkten ovanför fast appliceras innan ansiktskrämen på kvällen. Har en annan uppbyggnad men jag får samma “goa” känsla med denna som dag vitamin produkten.

Time wise age-fighting moisturiser (ansiktskräm): Med denna produkt känns huden len och mjuk som en babyrumpa hela dagen. Så härligt återfuktande och mjukgörande. Dessutom ska den skydda mot ålderstecken och vem vill inte ha den funktionen på tub;)

Oil-free eye make-up remover: Tar effektivt bort både vattenfast och vanlig mascara. Produkten har två skikt som skakas ihop innan användning för full verksamhet. Häll lite produkt på två pads, blunda och håll padsen still med lätt tryck mot fransarna en stund för att sedan göra en lätt gnuggning för att få bort det sista.

Som ni förstår är jag helnöjd och vill inte byta det mot något annat.

Måste även slå ett slag för Mary Kays djuprengörande kolmask i serien Clearproof. Min tonårs pojk har haft en hel del finnar runt t-zonen så vi har varit envisa och applicerat masken ca 1-2 gånger i veckan i fyra veckors tid nu och måste säga att vi fått ett helt fantastiskt resultat. De röda inflammerade områdena i huden har nästan helt försvunnit även finnarna har torkat ut och blivit betydligt färre.

 Vid intresse av produkterna skicka PM till följande email: tina@stylebytinag.se

Önskar dig en härlig Valborgsmässoafton

Kram kram Tina G