Hej!

I år har jag för första gången pyntat i mitt hem med de traditionella färgerna grön och röd. Under åren har det varit alla möjliga färger som tex guld, vit, silver, blå eller rosa inte så traditionellt med andra ord. Så här i efterhand kan jag se vilken färgperiod jag varit i eller snarare vilken färg jag har behövt energin ifrån. Som ni ni säkert har hört någon gång vibrerar färger de har olika hög energi och därför påverkar de olika färgerna oss på olika sätt. Både vår kropp och sinne har behov av och kan ta hjälp för att må bra för stunden av rätt färg.

Den röda färgen är den med power i den tar oss tillbaka till våra rötter och håller oss grundade. Den ger oss energi, ökar blodcirkulationen men i för hög mängd kan den verka stressande.

Den gröna färgen ger en lugnande effekt och är avstressande (gör balans med den röda) den står även för liv och förnyelse. Som allt annat med energi i finns en fram och en baksida även på färgernas påverkan, i för stor mängd representerar den gröna färgen avund.

Vilka färger har du pyntat med i år?

Har tittat på och satt ihop outfit som kan passa för alla kommande helger, fester och firande. Den röda julklänningen blir i fokus.

Första inspirationen ut är till er med den klassiska stilkaraktären, tryck på länkarna nedan för att komma till sidan kläder och accessoarerna finns.

KlänningKavajjackaPumpsVäska, Smycken

jul-outfit-klassisk-2

Här är till er med den Naturliga stilkaraktären, tryck på länkarna nedan för att komma till sidan som har kläderna och accessoarerna.

KlänningKoftaSkorVäskaScarf

jul-outfit-naturlig

Idag var det klassisk och naturlig stil inspiration, på fredag kommer ett nytt inlägg med inspiration till er med andra stilar…

Kram Kram Tina G